Morutan Galatasaray - Ncu6srknomewwm - Transferde adı galatasaray ile anılan steaua bükreş'in 22 yaşındaki genç yeteneği olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi.

Morutan Galatasaray - Ncu6srknomewwm - Transferde adı galatasaray ile anılan steaua bükreş'in 22 yaşındaki genç yeteneği olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi.. Fcsb'nin sahibi gigi becali, orta saha oyuncusunu satmaktan vazgeçtiğini. Galatasaray'da son dakika transfer haberi. Galatasaray'ın steaua bükreş'in 22 yaşındaki orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden biri olan fcsb futbolcusu olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, oyuncusunun transfer görüşmeleri yaptığını açıkladı. Fcsb'nin başkanı becali, olimpiu morutan'ı galatasaray'a sattıklarını açıkladı.

Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti. Galatasaray'da son dakika transfer haberi. Bu paylaşım, görüşmelerin olumlu ilerlediği şeklinde. Eski romanya ligi başkanı dumitru dragomir, galatasaray'ın morutan'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Romanya'nın as.ro sitesi, morutan ve galatasaray arasında yapılan görüşmelere dair son dakika son dakika haberi:

Ozel Morutan Cicaldau Dan Daha Yetenekli Goal Com
Ozel Morutan Cicaldau Dan Daha Yetenekli Goal Com from images.daznservices.com
Fcsb'nin başkanı becali, olimpiu morutan'ı galatasaray'a sattıklarını açıkladı. Ana sayfa spor morutan galatasaray'da! Evren göz, galatasaray'ın 3 yeni transferi̇ni̇ yorumladi! Steaua bükreş'in 22 yaşındaki orta sahası morutan galatasaray'a transfer olursam çok mutlu olurum dedi. Şimdi 4,2 m€, avrupa ligi gruplarına galatasaray için romanya'dan flaş bir haber geldi. Transferde adı galatasaray ile anılan steaua bükreş'in 22 yaşındaki genç yeteneği olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi. Fcsb başkanı gigi becali, fanatik ro'ya yaptığı. Rumen basınına açıklama yapan gigi becali, olimpiu morutan'ı 5,7 milyon euro karşılığında galatasaray'a sattım.

Galatasaray, 2 hafta önce morutan için 7 milyon euro teklif etmişti.

Başkan becali 10 milyon avro istedi, aslan ise 8'i gözden çıkardı. Geçen sezon fcsb formasıyla 36 resmi maça. Rumen basınına açıklama yapan gigi becali, olimpiu morutan'ı 5,7 milyon euro karşılığında galatasaray'a sattım. Fcsb'nin sahibi gigi becali, orta saha oyuncusunu satmaktan vazgeçtiğini. Galatasaray rumen 10 numara morutan ile 2026 yılına kadar anlaşmaya vardı. Fcsb başkanı gigi becali'nin transfer yüzde 99 bitti. İtalyan gazeteci nicolo schira'nın iddiasına göre, galatasaray, fcsb forması giyen 22 yaşındaki olimpiu morutan ile prensip anlaşmasına vardı. Steaua bükreş teknik direktörü anton petrea ise, galatasaray gibi büyük bir avrupa takımının ilgisi morutan için. Galatasaray'ın transfer listesindeki rumen orta saha oyuncusu olimpiu morutan transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Karşılaşmada 1 gole imza atan morutan. Eski romanya ligi başkanı dumitru dragomir, galatasaray'ın morutan'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi.

Galatasaray rumen 10 numara morutan ile 2026 yılına kadar anlaşmaya vardı. Morutan için son dakika galatasaray iddiası! Romanya'nın as.ro sitesi, morutan ve galatasaray arasında yapılan görüşmelere dair son dakika son dakika haberi: Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Çünkü galatasaray taraftarlarını biliyorum. cevabını verdi.

Qf0yziripmrkm
Qf0yziripmrkm from cdn.ntvspor.net
Eski romanya ligi başkanı dumitru dragomir, galatasaray'ın morutan'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Morutan'ı galatasaray'a satmaktan vazgeçtim! olimpiu moruțan'ın galatasaray'a transferinde başarı şansı giderek azalıyor. Ancak transfer kolay biten bir şey değil. Şimdi 4,2 m€, avrupa ligi gruplarına galatasaray için romanya'dan flaş bir haber geldi. Bu paylaşım, görüşmelerin olumlu ilerlediği şeklinde. Galatasaray'ın bir süredir peşinde olduğu rumen futbolcu morutan ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti. Teklifleri açıklamam da doğru olmaz ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray'ın steaua bükreş'in 22 yaşındaki orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu. Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferine adeta ramak kaldı. Rumen basınına açıklama yapan gigi becali, olimpiu morutan'ı 5,7 milyon euro karşılığında galatasaray'a sattım. Morutan, çin'de daha yüksek maaşla mı yoksa galatasaray'da mı oynamak istersin sorusuna galatasaray'da oynamak isterim. Galatasaray'da son dakika transfer haberi. Günlerdir rumen basınında çıkan haberlerin akabinde bugün i̇talya basınından transferle ilgili yeni bir haber geldi. Romanya'nın as.ro sitesi, morutan ve galatasaray arasında yapılan görüşmelere dair son dakika son dakika haberi: Başkan becali 10 milyon avro istedi, aslan ise 8'i gözden çıkardı. Morutan şimdi daha azına galatasaray'a gidecek. ifadelerini kullandı. Sarı kırmızılıların transfer listesinde bulunan görüşmelerde bulunduğu rumen orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile ilgili fcsb başkanı gigi becali konuştu. Galatasaray, 2 hafta önce morutan için 7 milyon euro teklif etmişti. Geçen sezon fcsb formasıyla 36 resmi maça. Galatasaray'ın gündeminde olan olimpiu moruţan, takımı steaua bükreş'in univ.

Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Fcsb'nin başkanı becali, olimpiu morutan'ı galatasaray'a sattıklarını açıkladı. Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti. Galatasaray, 2 hafta önce morutan için 7 milyon euro teklif etmişti. Günlerdir rumen basınında çıkan haberlerin akabinde bugün i̇talya basınından transferle ilgili yeni bir haber geldi.

Zmieduvgah0ikm
Zmieduvgah0ikm from i.ytimg.com
Transferde adı galatasaray ile anılan steaua bükreş'in 22 yaşındaki genç yeteneği olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi. Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden biri olan fcsb futbolcusu olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, oyuncusunun transfer görüşmeleri yaptığını açıkladı. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Steaua bükreş teknik direktörü anton petrea ise, galatasaray gibi büyük bir avrupa takımının ilgisi morutan için. Galatasaray'da emre utkucan liderliğindeki scout ekibi hamlelerine devam ediyor. Fcsb başkanı gigi becali'nin transfer yüzde 99 bitti. Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor. Morutan şimdi daha azına galatasaray'a gidecek. ifadelerini kullandı.

Steau bükreş yönetimiyle adeta demeç krizi yaşayan galatasaray, rumen oyuncunun maliyeti sebebiyle bu.

Fcsb'nin başkanı becali, olimpiu morutan'ı galatasaray'a sattıklarını açıkladı. Transferde adı galatasaray ile anılan steaua bükreş'in 22 yaşındaki genç yeteneği olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi. Hatta kulubu morutan'ı elden çıkarmaya sıcak galatasaray orta saha transferi: Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti. Echipa lui becali, joc fantastic. Eski romanya ligi başkanı dumitru dragomir, galatasaray'ın morutan'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Galatasaray'da son dakika transfer haberi. Kulüp başkanı gigi becali de açıklamalarda bulundu. Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor. Galatasaray transfer gündeminde yer alan olimpiu morutan'ın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teklifleri açıklamam da doğru olmaz ifadelerini kullanmıştı. Morutan bir süredir galatasaray'ın transfer gündeminde. Morutan, takımı steau bükreş'i chindia targovişte ile oynadığı maç sonrası kendisine yönetilen transfer sorusunu cevapladı.